kezdolap a céf rövid története termékeink címek és telefonok


Hubai Kertészet, Berekfürdő

A Hubai Kertészet 1989-ben, a Hubai család vállalkozásaként alakult Berekfürdőn. Berekfürdő a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz közel, a Nagykunság szívében található, messze földön híres gyógyvizéről, sajátos mikroklímájáról. A község, hagyományosan gyógyüdülő jellegénél fogva, jelentős idegenforgalmat vonz. Családunk, kezdetben, a községben üdülni, gyógyulni vágyók friss zöldségfélék iránti igényét igyekezett kielégíteni. Kertészetünkben, akkoriban mintegy 2000 m fűtött fóliaházban, és ugyanennyi szabadföldi területen zöldségfélék termesztésével és közvetlen értékesítésével foglalkoztunk.
Tevékenységünk 1993 óta bővült a dísznövénytermesztéssel, amely ma már fő profilunknak, valamint külön üzletágnak számít. Fokozatosan gyarapodó alapterületen, jelenleg 32.000 m-en termesztünk vágott zöldeket, elsősorban aszparágusz fajokat. Ezen kívül gyógynövénytermesztéssel, biodinamikus szántóföldi növénytermesztéssel és őshonos állatok tartásával foglalkozunk.
Az elmúlt évek során minden erőnkkel a piaci pozíciónkat igyekeztünk megalapozni, így a várható gazdasági versenyhelyzetet időben felmérve, jelentős fejlesztéseket valósítottunk meg kertészetünkben. A termesztés során a legkorszerűbb termesztéstechnológia áll a rendelkezésünkre. Mindenben a megbízható termék előállítására törekszünk, választékunkat folyamatosan bővítjük.Vágott zöldjeinket környezet- és felhasználóbarát módon, biodinamikus módszerek alkalmazásával állítjuk elő. Dolgozóinktól minden munkafolyamat során, a tövek ápolásától a leszedett hajtások áruvá készítéséig megköveteljük a technológiai fegyelem szigorú betartását.
Beszerző és értékesítő szövetkezetünk, a karcagi székhelyű Üllőparti Gazdaszövetkezet, a szigetszentmiklósi Flóra Hungária virágpiacon saját értékesítési és logisztikai egységgel rendelkezik. Standunkon közvetlenül a virágüzletek tulajdonosainak értékesítünk, de nagykereskedelmi partnereinknek köszönhetően, termékeink hazánkban és Európa szerte egyaránt számos virágkötőhöz eljutnak, akik egész éven át, a legkülönbözőbb kompozíciók alkotásánál vehetik igénybe friss vágott zöldjeinket.
Fő célunk, hogy folyamatosan fenntartsuk vásárlóink elégedettségét. Jelentős gondot fordítunk termékeink ár-érték arányának optimalizálására. Partnereink az év bármely napján, januártól decemberig, rugalmas és korrekt kiszolgálást várhatnak tőlünk!Baráti üdvözlettel
Ifj. Hubai Imre
Kertészmérnök,
Értékesítési vezető